Σελίδες

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Που είναι σήμερα η απόλυτη θεά των ‘80s Βίνα Ασίκη;

Η γνωστή ηθοποιός και sex symbol, Βίνα Ασίκη, τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει για τα καλά τα φώτα της δημοσιότητας και την υποκριτική της καριέρα και έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στο να μυεί στη θεατρική τέχνη παιδάκια από τεσσάρων ετών στο Χοροθέατρο Άμυνα του Δήμου Νέων Λιοσίων.


Παράλληλα, περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την οικογένειά της, τον άνδρα της, το χορογράφο, Ορέστη Δημητρίου και τα παιδιά της.

Η Βίνα Ασίκη δε δίστασε να πουλήσει ακόμη και το 150 τετραγωνικών σπίτι της και να μετακομίσει με την οικογένειά της σε ένα πολύ μικρότερο προκειμένου να ανταπεξέλθει στα χρέη που της είχαν δημιουργηθεί, καθώς ο Δήμος Λιοσίων. Της χρωστούσε πάρα πολλά χρήματα.

Η Βίνα Ασίκη ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο μόλις από την ηλικία των 5 ετών, στο πλευρό της Έλλης Λαμπέτη και του Δημήτρη Χόρν. Μέχρι τα 10 της χρόνια είχε «πατήσει» στο Ηρώδειο και στην Επίδαυρο δίπλα στην Άννα Συνοδινού.

Ευρύτερα ωστόσο γνωστή έγινε μέσα από βιντεοταινίες τη δεκαετία του '80 και ιδιαίτερα μέσα από το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», όπου υποδύθηκε μια καυτή δασκάλα., το «Καμικάζι Αγάπη μου», «Τα Σαϊνια», «Πάτερ Γκομένιος» και πολλές άλλες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...