Σελίδες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κάποτε στην τηλεόραση: Ο Νίκος Μαστοράκης έπαιρνε συνεντεύξεις “Αργά” το βράδυ


Στη δεκαετία του 90 οι σταθερές τηλεοπτικές μας αξίες ήταν η τσαχπινιά των Ciaoυσων, το κενό στα δόντια της Ρούλας και η βραχνή φωνή του Νίκου. Θα ασχοληθούμε με την τελευταία.


Ήταν αρχές των 90's όταν ο Νίκος Μαστοράκης εγκατέλειπε τον Ant1 για να δημιουργήσει ένα νέο τηλεοπτικό δίκτυο με το όνομα Star Channel και να πιάσει τη θέση του παρουσιαστή σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα night talk show – και το πρώτο- που έχει δει τα ματάκια του Έλληνα τηλεθεατή.





Φυσικά και μιλάμε για το “Αργά”.


Η συγκεκριμένη εκπομπή αν και φιλοξένησε πολλές και ενδιαφέροντες ιστορίες με μπόλικη αστερόσκονη από το εγχώριο star system του τότε, είχε και αυτό τη δική του ιστορία.





Ξεκίνησε μεν από το Star, αλλά συνέχισε στον ΣΚΑΪ μετά στον Ant1 και τέλος στο Alter, όπου φυσικά ήταν και το τέλος του.


Από τον πολύχρωμο καναπέ του Νίκου, που για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν στο ξενοδοχείο Intercontinental, είχαν περάσει πρόσωπα που απασχόλησαν τότε την επικαιρότητα.





Από την Άννα Βίσση, που μίλαγε για τη σχέση της με τον Καρβέλα, τον Τάκη Ζαχαράτο που μιμούνταν από Βάνα Μπάρμπα μέχρι Ρένα Βλαχοπούλου, το Σάκη Ρουβά που θυμόταν τις δύσκολες μέρες του στο στρατό, τη Ρούλα Κορομηλά που εξομολογούνταν ότι γελάει όταν φλερτάρουν τον Σαρτίνι μέχρι τον Εθνικό Σταρ. Όλοι έκατσαν απέναντι στον Μαστοράκη και εκείνος απλά τους πετούσε το μπαλάκι.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...