Σελίδες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Muppet Show»: Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή;


Οι ιστορικές μαριονέτες του Τζιμ Χένσον, ο Κέρμιτ ο βάτραχος - διευθυντής και παρουσιαστής του «Muppet Show», η θηλυκή μαριονέτα Mις Πίγκι - το συμπαθέστατο γουρουνάκι με συμπεριφορά ντίβας, και η παρέα τους, ετοιμάζουν την επιστροφή τους  στη μικρή οθόνη, έπειτα από 19 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ετοιμάζει την αναβίωση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Muppet Show». Το δίκτυο έχει ζητήσει τον πιλότο, δηλαδή το πρώτο επεισόδιο, προκείμενου να αποφασίσει αν θα ανάψει το πράσινο φως για τη δημιουργία νέου κύκλου.
Στο πρώτο επεισόδιο, η παρέα του «Muppet Show» συναντιέται στο ABC, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει και πάλι η σειρά.


Τα επεισόδια του «Muppet Show» εμφανίστηκαν σε διάφορα αμερικάνικα κανάλια την περίοδο μεταξύ 1976 και 1981. Κάθε επεισόδιο διαδραματιζόταν στο «θέατρο των Muppet» όπου υποθετικά έδιναν την παράστασή τους οι πολυτάλαντες μαριονέτες και ο θεατής του επεισοδίου παρακολουθούσε τα δρώμενα της σκηνής καθώς και των παρασκηνίων.


Επίσης, σε κάθε επεισόδιο εμφανιζόταν ένας άνθρωπος ως καλεσμένος, ο οποίος έπαιζε και τραγουδούσε μαζί με τις μαριονέτες σε σκετς. Το «Muppet Show»  έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές ενώ στα επεισόδιά του εμφανίστηκαν μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής ως καλεσμένοι.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...