Σελίδες

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

WWE: Πέθανε ο θρύλος της πάλης "Rowdy" Roddy Piper


Νέα μεγάλη απώλεια για τον χώρο της αμερικανικής πάλης. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ο σπουδαίος performer, "Rowdy" Roddy Piper. Ήταν Hall of Famer και είχε συμμετάσχει στο main event της πρώτης Wrestlemania το 1985 


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ο θρύλος της αμερικανικής πάλης (WWE) και Hall of Famer, "Rowdy" Roddy Piper. Ο Piper, κατα κόσμον Roderick "Roddy" George Toombs, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Γνωστός και με το παρατσούκλι "Hot Rod", λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, ο Piper είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2006, ωστόσο είχε καταφέρει να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.



Όταν εμφανίστηκε στο WWE το 1984, είχε παρουσιαστεί ως ο πιο "κακός" άνθρωπος του κόσμου, ωστόσο με τα χρόνια έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τους φαν της πάλης. Ενδεικτικό του πόσο σημαντικός ήταν, είναι το γεγονός ότι συμμετείχε στο Main Event, της πρώτης Wrestlemania στις 31 Μαρτίου 1985 (Hulk Hogan & Mr T vs "Rowdy" Roddy Piper & Paul "Mr Wonderful" Orndorff).




O Roderick "Roddy" George Toombs γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη, στο Σασκάτσουαν του Καναδά, αλλά μεγάλωσε στην πόλη Γουίνιπεγκ της Μανιτόμπα, άλλης επαρχίας της χώρας. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Ήταν παντρεμένος με την Κίτι Τουμπς, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες και έναν γιο. Ο γιος του Κόλτον, προσπάθησε να ακολουθήσει καριέρα στις πολεμικές τέχνες. Η δεύτερη κόρη του, Άριελ Τιλ, βαδίζει στα χνάρια του, όσον αφορά την ηθοποιία.

Στην καριέρα του, την οποία ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών το 1973, εμφανιζόταν ως Σκωτσέζος και φορούσε την παραδοσιακή ενδυμασία της Σκωτίας. Το 2006 εισήχθη στο τιμητικό για τους παλαιστές Hall of Fame του WWE. Από το 1986, ο Piper, συμμετείχε σε πάρα πολλές ταινίες και σε τηλεοπτικές σειρές. Λόγω της χαρακτηριστικής φωνής του, είχε ερμηνεύσει ρόλους και σε σειρές κινουμένων σχεδίων.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...